Ervaringen


Juli 2020

Deze zomer heb ik een NEI sessie mogen toepassen op een prachtig paard.

Het is een mooie ervaring om NEI toe te passen bij dieren. De verzorger van het paard had het gevoel dat er iets was, maar kon er maar niet achter komen wat het precies was. Door NEI konden we uittesten waar de klachten vandaan kwamen er wat er nodig was om het lichaam weer te versterken.

De zichtbare klacht was dat hij wat moeite had met het zadel en met galop. Uit de test blijkt dat de druk van het zadel niet prettig is. De galop blijkt niet fijn te zijn door moeite met verteren in de dikke darm. Als middel komen we op prebiotica. 2 maanden later kom ik weer langs en blijkt dat de klachten verdwenen zijn. Hij gaat weer in galop en heeft geen last meer van de darmen.


Juli 2020 – Nei Sessie op afstand.

Super bedankt voor de Nei sessie.

Heb het beluisterd met de bijbehorende foto’s erbij. Vind het erg interessant om mijn blokkades te horen en vooral waar het vandaan komt. Ben nu wel benieuwd en nieuwsgierig geworden naar de geschiedenis ervan.

Ik ga verder uitzoeken waar ik het beste een Moldaviet steen kan kopen en in welk exemplaar. Vind het een mooie steen. Zou over een tijdje zeker weer een sessie willen doen als het kan.


Juni 2020

Ik heb een dame uit de Money mindset groep van Sophi’s Choice mogen testen via NEI en heb daar een mooie reactie op ontvangen.

Hey, allereerst bedankt dat je de tijd voor me hebt genomen. Wat bijzonder! Ik zie zoveel herkenning als je het hebt over wat ik geërfd heb van mijn oma en overgrootoma. Duidelijk dingen die mij belemmeren/belemmerde. Het voelt als een opluchting dat dit niet van mij is.


Mei 2020

Vandaag weer op afstand een lieve jongen mogen testen. Moeder gaf aan dat hij de laatste tijd wat boos, brutaal, dwars en af en toe baby gedrag liet zien. We kwamen erachter dat hij emoties/blokkades draagt die niet van hen zijn. Die hebben we mogen losmaken. Ook waren er 3 entiteiten om hem heen die hem energie kosten. Het gaf hem een verdrietig gevoel  wat hij niet snapt. De tip was dat het belangrijk is met hem te blijven praten. Hij wil begrijpen wat er allemaal gebeurt. Ook inzetten op leren voelen ipv denken.

Een oefening van Kinesioloog Roos ‘de ritssluiting’ kan hem helpen zijn energie bij zichzelf te houden.  Een maandje na de sessie hebben we even contact en hoor ik dat het beter gaat. De oefening met de ritssluiting helpt!


Maart 2020

Vandaag krijg ik de vraag van een moeder of haar zoontje een allergische reactie zou kunnen hebben op aardbeien. Het was een interessante test. Uiteindelijk waren het niet de aardbeien zelf maar de producten in de aardbeienjam. Er kwamen ook andere voedingsmiddelen aan bod. Wanneer ze deze producten 3 weken niet zou geven zou het lichaam zelf kunnen herstellen. Er kwam ook duidelijk naar boven dat hij ondanks dat hij te jong is om te praten hij wel graag als een grote jongen aangesproken wil worden.


Februari 2020

Er komt een dame bij me met de vraag of ze een notenallergie heeft. Als ze nootjes eet moet ze vaak hoesten en krijgt ze een soort kriebel in haar keel en benauwdheid verschijnselen. Na het testen met hulp van de voedingsmiddelen lijst komen we erachter dat ze op dit moment een intolerantie heeft voor bepaalde noten. Wanneer ze deze nootjes een korte periode niet eet kan het lichaam herstellen. Het hoesten en de kriebel in de keel is voorbij en er zijn gelukkig genoeg.


2019

Ik heb een jongen van nog geen jaar met uitslag op zijn rug mogen testen. Uit de test kwamen een aantal voedingsmiddelen die op dit moment het lichaam niet dienen. Zoals Witte suiker, doperwten, snijbonen, tuinbonen, wortelen, kaki fruit, mango en rozijnen. Deze producten heeft het jongetje even niet meer binnen gekregen en de uitslag werd met de dag minder.


2019

Ik krijg een vraag van een moeder over flesvoeding/poedermelk of kunstvoeding zoals ze het noemt. Haar zoontje reageert er niet goed op. Ik ga de test in en we komen erachter dat het niet zozeer haar zoontje is die de reactie veroorzaakt maar dat het de houding van moeder zelf is.

Moeder voelde zicht onbewust tekort schieten en voelt zich slecht dat ze kunstvoeding moet geven. Haar zoontje had behoefte aan geruststelling. We vervangen het woord kunstvoeding door een woord dat waardiger klinkt de negatieve reactie op de fles met poedermelk is verdwenen.


2019

Onze zoon van 8 jaar zat niet lekker in zijn vel. Hij had vaak ruzie op school. Ook sliep hij slecht in deze periode.

We zijn voor een sessie bij Vanessa geweest. Ze heeft ons op een hele fijne manier geholpen en kan goed aansluiten bij de belevingswereld van onze zoon. De nachtmerries waren diezelfde dag nog weg en ook zit hij nu een stuk beter in zijn vel.

Wij en onze zoon zijn erg tevreden over het resultaat.


2019

Een Nei Sessie bij Vanessa was eerst erg ‘nieuw’.

Ik kom me niet voorstellen hoe ze met mijn onderbewuste zou werken. Inmiddels heb ik meerdere sessies gehad en iedere keer ben ik zo geholpen in mijn groei. Zelf zou ik er niet bij komen, dus ben Vanessa zo dankbaar.

Haar stijl omschrijf ik als warm, attent en oprecht. Iedereen zou moeten NEI’en.