NEI

Hoe vinden we de onverwerkte emoties?

Onverwerkte emoties liggen opgeslagen in ons onderbewustzijn. Met behulp van spiertesten of de biotensor zoeken we naar incongruenties (disbalans) tussen je bewuste en onbewuste.  Energieverlies is meetbaar aan de hand van spierspanning. Deze spierspanning geeft een verschil in sterkte en zwakte wanneer ons een vraag gesteld wordt. Het lichaam reageert op wat klopt en niet klopt. Omdat je in je onderbewustzijn alle informatie over je eigen verleden bij je draagt, kun je via een spiertest methode en het stellen van gerichte vragen op zoek gaan naar de kern van het probleem.

Wanneer we de emotionele blokkade gevonden hebben gaan we de emotie integreren. Dit doen we door de linker- en rechterhersenhelft met elkaar te verbinden, waardoor de emotie verwerkt wordt. De gevoelskant (rechter hersenhelft) en de kant van het denken (linkerhersenhelft) hebben elkaar nodig om een emotie te verwerken. Deze communicatie tussen de hersenhelften is de integratie. Na de integratie van de emotionele blokkade heeft jouw lichaam geen reden meer om de klacht in stand te houden. De energie kan weer vrij stromen en jouw lichaam zet zijn zelfhelend vermogen in om weer beter te worden.  Bewustzijn, integreren en loslaten geven je de sleutel in handen om een mooi leven te leiden.

Hoe verloopt een NEI sessie?

Tijdens de kennismaking zit je op een stoel en bespreken we je klacht. Na de kennismaking gaan we met behulp van de biotensor  in gesprek met jouw onderbewustzijn en bepalen we welke klacht (ingang) voor jou prioriteit heeft. Dat kan de klacht zijn waarmee je bij mij gekomen bent, maar het kan ook zijn dat er eerst een ander onderwerp opgelost moet worden.

We zoeken naar de oorzaak waar het gedrag, gevoel of de lichamelijke klacht het gevolg van is.

Als we weten waar de blokkade vandaan komt kan ik de oude emoties die opgeslagen zijn in je cellen opheffen zodat de klachten kunnen verdwijnen.

Voor meer informatie over NEI kun je het onderstaande filmpje bekijken.

https://www.facebook.com/watch/?ref=external&v=954108648312285