Testen van chakra’s

Je kan deze inhoud niet bekijken, omdat je niet bent ingelogd.
Inloggen kan onderaan met je gebruikersnaam en wachtwoord.

Wil je ook deelnemen aan het online programma? Neem dan contact met mij op.


Online biotensor en pendel training

De biotensor en pendel zijn hulpmiddelen om te luisteren naar je intuïtie. Vertrouwen op je intuïtie kan een uitdaging zijn. De biotensor en pendel geven bevestiging van wat je denkt, voelt en ervaart. Wil je jezelf losmaken van emotionele blokkades? Wil je jezelf beter leren kennen en daarmee een verdieping geven aan je eigen ontwikkeling en die van anderen ?

Dan is leren testen met een biotensor of pendel iets voor jou.

Wat leer je in deze training?

In de training leer je praktisch omgaan met een biotensor of pendel. Je leert de basis van het werken met trillingsfrequenties. Door het werken met de biotensor of pendel leer je (meer) te vertrouwen op je gevoel en intuitie.

Met praktische oefeningen ontdek je hoe je af kunt stemmen op je intuitie en je leert hoe je keuzes kan maken vanuit intuitie. Met de biotensor of pendel is de beste keuze zichtbaar, je leert daardoor meer op je gevoel te vertrouwen.

Kennismaken met een biotensor en kennismaken met een pendel.

Je leert hoe je de pendel of biotensor gebruikt. Je leert wat de betekenis van de verschillende bewegingen van de biotensor of pendel zijn. Je leert af te stemmen op je biotensor of pendel en hoe je door middel van voortesten klaar bent om te gaan testen.

Werken met een biotensor en werken met een pendel.

Je leert hoe je start met testen, hoe energie meet en hoe je energie toevoegt en afvoert. Je leert testen welke voeding je versterkt en welke voeding je verzwakt. Je leert het testen af te sluiten.

Testen van chakra’s

Je leert wat chakra’s zijn en welke functie elk chakra heeft. Je leert testen of je chakra’s in balans zijn en wat er nodig is om de energie in de chakra’s weer te laten stromen. Bij ieder chakra is een passende affirmatie.

Testen van emoties.

Je leert emoties waarnemen en begrijpen. Je leert verschillende gevoelens uittesten. Je leert te testen of een emotie van jezelf is of dat je de emotie hebt overgenomen van iemand anders. Je leert emoties los te laten.

Testen van intuitie.

Je leert op een praktische manier uit te testen wat voor jou op dit moment de beste keuze is.